sâmbătă, 20 martie 2010

Necesitatea de a da ultima chemare şi prevenire decurge de la sine datorită evenimentelor actuale. Nimeni nu mai poate trece mult timp nepăsător pe lângă împlinirea nenumăratelor proorocii prezise. Întreaga profeţie biblică neîmplinităeste acum pe cale să se realizeze. Proorocului Daniel i-a fost poruncit: „ ţine ascunse aceste cuvinte, şi pecetluieşte cartea, până la vremea sfârşitului. Atunci mulţi o vor citi, şi cunoştinţa va creşte ”(Dan. 12:4). Numai atunci când va sosi timpul pentru împlinirea profeţiei biblice, se va deschide mintea noastră pentru aceasta.

Fiecărui cititor trebuie să-i fie dat un impuls să se confrunte serios cu această tematică. Este vorba de fapt despre dumneavoastră personal. Dumnezeu are un plan cu omenirea, care este clar şi vizibil. Numai semnele şi minunile nu sunt un criteriu. O atmosferăsărbătorească nu este valabilăînaintea lui Dumnezeu. La El trebuie să fie totul în ordine. Acum trebuie să urmeze aceeaşi vestire a Cuvântului şi practica din timpul apostolilor în legătură cu credinţa conform Scripturii care este bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu şi ancorată în Isus Hristos.

Cu un respect adevărat, toţi cei ce se tem de Dumnezeu trebuie să recunoască, să creadă şi să aştepte împlinirea şi trăirea făgăduinţelor pentru ultima epocă care au fost date Bisericii lui Hristos. Înainte de a putea reveni Hristos, trebuie mai întâi să fie ordonat şi reaşezat totul în mod biblic, după modelul creştinismului primar; aşa ne este spus în Fap. 3:21: „ pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremile aşezării din nou a tuturor lucrurilor: despre aceste vremi a vorbit Dumnezeu prin gura sfinţilor Săi prooroci din vechime. 

Viaţa veşnică şi mântuirea veşnică nu pot fi mijlocite de o procedură religioasă sau de o instituţie creştină. Aceasta este dată fiecăruia printr-o trăire de mântuire personală cu Dumnezeu prin credinţa în Isus Hristos, Cel răstignit şi înviat biruitor. În aceasta se înrădăcinează credinţa mântuitoare în salvarea şi iertarea săvârşite, credinţă venită din propovăduirea Evangheliei (Rom. 10). Numai cine a primit viaţa veşnică printr-o trăire personală cu Dumnezeu, va trăi veşnic. Ea devine puterea lui Dumnezeu în noi (1 Cor.1:18).

Fiecare trebuie săaibă experienţa lui personală cu Dumnezeu, să trăiască pocăinţa şi naşterea din nou prin Duhul (Ioan 3:6), să ajungă la siguranţa mântuirii (Rom. 8:16), să fie umplut cu Duhul Sfânt (Fap. 2:4) şi pecetluit (Ef. 1:13). EL a împăcat omenirea şi pe dumneavoastră personal, cu Sine în Isus Hristos, Domnul nostru (2 Cor. 5, 19). Credinţa mântuitoare este în legătură cu mesajul Evangheliei: „ Împăcaţi-vă cu Dumnezeu! . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu